• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 02-8FGF25

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

6.025 uur

2015

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model02-8FGF25
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren6.025 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Stel je eens voor dat je werkzaamheden soepeler dan ooit tevoren verlopen, met de betrouwbare kracht en prestaties van deze Toyota 02-8FGF25 heftruck. Gebouwd in 2015, heeft deze hardwerkende machine slechts 6025 bedrijfsuren op de teller en zet hij de standaard in vermogen en efficiency.

Dankzij de LPG-brandstof die deze heftruck voedt, kun je rekenen op een duurzaam machine die minder emissies produceert dan de traditionele dieselvarianten. De krachtige hefcapaciteit van 2500 Kg zorgt ervoor dat zware ladingen eenvoudig, snel en veilig verplaatst kunnen worden.

Met een mast van het type 'Triplex free lift' kan deze Toyota heftruck jouw ladingen tillen tot een indrukwekkende hoogte van 6000 mm. Een doorrijhoogte van 2500 mm stelt je in staat om te manoeuvreren in compacte ruimtes en toegang te hebben tot ruimtes die je voorheen wellicht voor onmogelijk hield.

Maar de Toyota 02-8FGF25 biedt meer dan alleen brute kracht, ook is hij uitgerust met enkele handige accessoires. De zijwaartse verschuiving en vorkversteller zorgen voor precisie in elke beweging, terwijl de verlichting aan de voor- en achterkant zorgt voor zichtbaarheid, ongeacht de werkomstandigheden. En om je comfort te bieden tijdens jouw werkzaamheden, beschikt deze heftruck over ruitenwissers en spiegel.

Ontdek de efficiëntie en betrouwbaarheid van de Toyota 02-8FGF25, een werkpaard van een machine die klaar is om jouw werklast te verlichten. Klaar om te transformeren hoe je werkt? Dan is deze heftruck klaar voor jou.

Vergelijkbare machines