• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster H2.50XM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

14.321 uur

2002

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelH2.50XM
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt
Draaiuren14.321 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Je ziet hier een sterk en solide werkpaard: de Hyster H2.50XM heftruck. Heb je zware taken op het programma? Deze machine draait daar zijn hand niet voor om. Met een indrukwekkende capaciteit van 2500 kg kan hij eenvoudig zware lasten van de ene naar de andere plek vervoeren.

Deze Hyster H2.50XM draait op LPG/Gas. Dat betekent dat hij lang kan doorwerken, ook als de dagen wat langer zijn. Deze slimme oplossing houdt je bedrijfskosten laag en neemt minder ruimte in dan met diesel.

De doorrijhoogte van deze heftruck is 2160 mm en hij is uitgerust met een duplex mast. Daarin zit een hefhoogte van maar liefst 3350 mm. Dat betekent dat je objecten tot grote hoogte kunt tillen en verplaatsen. Ideaal voor werken in magazijnen of andere plekken waar je de hoogte in moet.

Deze Hyster heftruck is gebouwd in 2002 en heeft sindsdien 14321 uur gedraaid. Maar schrik niet van de urenstand: deze machine is nog in topvorm.

Heb je speciale accessoires nodig? Deze heftruck heeft een balenklem en voor zichtbaarheid in het donker is hij voorzien van een bluespot verlichting aan voor- en achterkant, evenals werkverlichting voor en achter.

De Hyster H2.50XM is een trouwe krachtpatser. Een investering die zichzelf snel terugverdient in efficiëntie en betrouwbaarheid. Ben je klaar om je werkplaats te upgraden?

Vergelijkbare machines