• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-45

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

12.889 uur

2014

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-45
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren12.889 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Still RX60-45 elektrische heftruck. Met een indrukwekkende hefcapaciteit van 4500 kg en een maximale hefhoogte van 6000 mm, is dit robuuste werkpaard uit 2014 de perfecte keuze voor zware laad- en loswerkzaamheden.

Met bijna 13.000 werkuren op de teller, heeft deze betrouwbare machine een bewezen staat van dienst in efficiëntie en betrouwbaarheid. De elektrische aandrijving zorgt voor een geruisloze en milieuvriendelijke werking, terwijl de krachtige 80V 930Ah accu ervoor zorgt dat je de hele dag door productief kunt blijven, zonder zorgen over brandstofkosten of uitstoot.

De Still RX60-45 beschikt over een triplex mast met vrije heffing en een doorrijhoogte van 2800 mm, ideaal voor werkplaatsen met beperkte hoogte. Daarnaast is deze heftruck uitgerust met handige extra's zoals een side shift, een volledige cabine met verwarming en radio voor het comfort van de bestuurder en twee extra functies voor toegevoegde veelzijdigheid op de werkplaats. Verlichting voor en achter zorgt voor zichtbaarheid en veiligheid, zelfs in slecht verlichte werkgebieden.

Wacht niet langer en vertrouw op de kracht en betrouwbaarheid van de Still RX60-45 elektrische heftruck voor al je zware til- en verplaatsingstaken.

Vergelijkbare machines