• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster H3.50XL

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

4.786 uur

1988

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelH3.50XL
Bouwjaar1988
ConditieGebruikt
Draaiuren4.786 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Ontdek de robuuste en betrouwbare Hyster H3.50XL heftruck. Deze machine, gebouwd in 1988, heeft nog maar 4786 draaiuren op de teller staan en draait nog steeds als een zonnetje. Met een formidabele capaciteit van 3500 kg kan deze heftruck de zwaarste klussen aan.

Aangedreven door LPG/Gas biedt deze heftruck een duurzame oplossing voor jouw werkzaamheden. En met zijn compacte doorrijhoogte van 3500 mm komt hij gemakkelijk door de meeste deuropeningen en ruimtes.

Deze heftruck is uitgerust met een triplex mast en free lift optie, waardoor je meer flexibiliteit hebt met de lading en hoogten tot 7850 mm kunt bereiken. Bovendien beschikt deze Hyster H3.50XL over handige extra's zoals verlenglepels en een spiegel om je zicht te verbeteren.

De combinatie van kracht, duurzaamheid en veelzijdigheid maakt de Hyster H3.50XL een uitstekende keuze voor jouw magazijn, logistiek centrum of bouwplaats. Betrouwbaar materiaal dat ook na uren van intensief gebruik nog presteert. Mis deze kans niet en voeg deze krachtige heftruck toe aan je bezit.

Vergelijkbare machines