• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 8FBMT20T

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

6.489 uur

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model8FBMT20T
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren6.489 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Stel je voor, een krachtpatser die soepel en geruisloos door je magazijn manoeuvreert. Dat is de Toyota 8FBMT20T heftruck. Met een indrukwekkend hefvermogen van 2000 kilo en een hefhoogte van 4700 mm ben je altijd in staat om je lading daar te krijgen waar het moet zijn.

Deze machine is drietonnaar, aangedreven door een Li-Ion accu en heeft een doorrijhoogte van 2150 mm. Ja, je leest het goed: deze heftruck is 100% elektrisch en daarmee niet alleen milieuvriendelijk maar ook zeer kostenefficiënt in gebruik.

Deze Toyota is gebouwd in 2019 en heeft sindsdien slechts 6489 uur gedraaid. Goed onderhouden en klaar om direct ingezet te worden. De mast is een triplex met free lift, wat betekent dat de heftruck ook in kleinere ruimtes gemakkelijk uit de voeten kan.

Maar dat is nog niet alles: de Toyota 8FBMT20T is ook uitgerust met een reeks extra's en accessoires. Van Side Shift tot een extra functie, van werkverlichting tot bluespot en zelfs non-marking banden.

Kortom, een heftruck die flexibiliteit, kracht en gebruiksgemak combineert in één pakket. Deze Toyota 8FBMT20T is klaar om een waardevolle aanvulling te vormen op jouw team.

Vergelijkbare machines