• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 7-FBMF40

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

10.930 uur

2009

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model7-FBMF40
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt
Draaiuren10.930 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbaar werkpaard om je zware lasten te verplaatsen? Maak kennis met deze sterke elektrische heftruck van Toyota, model 7-FBMF40.

Deze krachtpatser is gemaakt om te presteren. Dankzij de indrukwekkende capaciteit van 4000 kg is het de ideale partner voor elke zware klus. Sommige werkplekken hebben lage doorgangen, maar met een doorrijhoogte van 2300 mm is dat geen probleem voor deze heftruck. Of het nu lage overkappingen of andere uitdagende bouwomstandigheden betreft, deze Toyota neemt elke hindernis met gemak.

Hij is uitgerust met een triplex free lift mast, een zeer flexibele oplossing waarmee je zware lasten tot een indrukwekkende hoogte van 4300 mm kunt heffen. Dit alles zonder in te boeten aan stabiliteit of veiligheid. Bovendien biedt de side shift-functie je de veelzijdigheid die je nodig hebt om je lading precies daar te krijgen waar hij moet zijn, met minimale inspanning.

Afkomstig uit 2009, heeft deze heftruck de tand des tijds doorstaan met slechts 10930 bedrijfsuren op de teller. Elektrisch aangedreven, biedt hij een milieuvriendelijk alternatief voor conventionele modellen, zonder in te boeten aan vermogen of prestaties.

Deze gebruikte Toyota heftruck heeft laten zien dat hij elke klus aankan. Hij wacht nu op zijn volgende taak. Ben je klaar voor deze krachtpatser?

Vergelijkbare machines