• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Halla HDF 70

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

8.293 uur

1998

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHalla
ModelHDF 70
Bouwjaar1998
ConditieGebruikt
Draaiuren8.293 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en krachtige heftruck om jouw werkzaamheden te ondersteunen? Ontdek de Halla HDF 70, bewezen prestaties en duurzaamheid bij elke taak.

De Halla HDF 70, met zijn robuuste bouw uit 1998, heeft jarenlange service achter de rug en nog veel meer in het verschiet. Met een capaciteit van 7000 kg maakt het zelfs de zwaarste klussen lichter. Met een lifthoogte van 5500 mm en een doorrijhoogte van 4000 mm, is deze machine uitermate geschikt voor vele types werkzaamheden.

Voor de energiebron maken we gebruik van diesel, wat bekend staat om zijn langdurige levensduur en makkelijke onderhoud. Met een betrekkelijk lage urenteller van 8293, heeft deze heftruck nog heel wat werkuren voor de boeg.

Om de bruikbaarheid te verhogen, is deze heftruck uitgerust met extra functies zoals een vorkversteller en vorken van 2200mm, waardoor het hanteren van lading nog eenvoudiger wordt. Ook is er een roetfilter aanwezig wat de uitstoot en het onderhoud zal verminderen.

Kortom, de Halla HDF 70 is een sterke en duurzame partner voor al jouw projecten. Neem vandaag nog contact met ons op om deze topper in actie te zien!