• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster H700xl

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

1.384 uur

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelH700xl
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt
Draaiuren1.384 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte en robuuste heftruck? Bekijk dan eens deze Hyster H700XL. Het merk Hyster staat wereldwijd bekend om zijn krachtige en betrouwbare industriële apparatuur. Dit model, type H700XL, is geen uitzondering op deze reputatie. Aangedreven door diesel, heeft deze heftruck zowel de kracht als de duurzaamheid om zware klussen te klaren.

Laten we eens wat dieper ingaan op de specificaties. De H700XL heeft een indrukwekkende capaciteit van 7000 kg, ideaal voor middelgrote tot grote operationele behoeften. Met een doorrijhoogte van 3250 mm en een hefhoogte van 4250 mm, kom je niet snel beperkingen tegen wat betreft de verticale ruimte. De duplex mastconstructie vergroot bovendien de stabiliteit en het hefvermogen.

Met een bouwjaar van 2005 heeft deze Hyster H700XL minder dan 1400 bedrijfsuren gelogd. In de wereld van heftrucks betekent dit dat hij nog vele jaren meegaat. Een lange levensduur is een van de vele redenen waarom bedrijfseigenaren zoals jij voor Hyster kiezen.

Aarzel niet en bekijk deze Hyster H700XL heftruck. Een echt werkpaard dat jouw bedrijf kan helpen zijn productiviteit te verhogen.

Vergelijkbare machines