• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat E50 z minigraver BJ 2023

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

292 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelE50 z minigraver BJ 2023
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren292 uur

Omschrijving

Laat je verrassen door deze indrukwekkende Bobcat E50 z minigraver. Ondanks het bouwjaar 2023, heeft deze machine slechts 292 draaiuren op de teller. Met zijn solide 31.3 kW stage V diesel motor is betrouwbaarheid gegarandeerd.

Deze minigraver weegt 4975 kg en is uitgerust met airconditioning en autogas, een essentiële combinatie voor langdurig, comfortabel werk. De cabine is ontworpen voor maximaal comfort en bevat verwarming, een hoogwaardige geveerde stoffen stoel en een radio met Bluetooth. Uit veiligheidsoverwegingen is de machine voorzien van een keyless massa slot.

Met zijn lange arm, zwaar contragewicht en 4 LED werklampen - waarvan 1 op de giek - is deze Bobcat E50 z minigraver klaar voor iedere klus. En het beste is nog wel de binnendraaier. Deze eigenschap maakt het mogelijk om op plekken te werken waar de ruimte beperkt is.

De minigraver heeft 2 rijsnelheden die automatisch schakelen en is uitgerust met een sloop / sorteerfunctie, om maximale efficiëntie te garanderen. De proportionele vingertopbediening voor de hulp hydrauliek en giekverstelhoek zorgt voor een soepele, precieze bediening.

Deze Bobcat E50 z minigraver heeft tevens een hydraulische snelwissel CW10 met een 4t lasthaak, een 196 cm dozerblad met zweeffunctie en komt inclusief 3 bakken. Levering is mogelijk en inruil is bespreekbaar.

Voor ondernemers in Nederland en België is er zelfs een lease-optie aanwezig. Aan het einde van de looptijd ben je dan de trotse eigenaar van deze machine. Interesse? Stuur je KVK-nummer (voor België is een BTW-nummer vereist) en ontvang een vrijblijvende lease offerte/kredietcheck.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4975 kg

Vergelijkbare machines