• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson 803 minigraver NIEUW €265 LEASE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

1 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
Model803 minigraver NIEUW €265 LEASE
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

De Wacker Neuson 803 minigraver is een state-of-the-art machine die nu direct leverbaar is. Deze gloednieuwe machine, gebouwd in 2022, is uitgerust met een krachtige 3 cilinder 9.9 kw YANMAR diesel motor.

Deze minigraver is identiek in prestaties en functies aan de bekende CAT Caterpillar 300.9 D, waardoor de Wacker Neuson 803 een betrouwbare partner is bij jouw bouwprojecten.

Met slechts 990 kg gewicht is dit model gemakkelijk te hanteren zonder in te leveren op graafkracht. De minigraver is uitgerust met een zwenkgiek voor flexibele manoeuvreerbaarheid en beschikt over een neerklapbare rolbeugel voor veilig transport.

Voor extra veelzijdigheid heeft deze minigraver een extra hydraulisch ventiel. De onderwagen is hydraulisch verstelbaar en met een breedte van slechts 69 tot 86 cm kan deze machine zelfs op de krapste bouwplaatsen zijn werk doen. De machine is eveneens voorzien van een schuifblad en een mechanische wissel CW05, inclusief 2 bakken.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je huidige machine in te ruilen en kunnen we de levering regelen. Om het nog aantrekkelijker te maken, bieden we ook lease mogelijkheden aan voor ondernemers uit zowel België als Nederland. Na de leaseperiode wordt je volledig eigenaar van de machine.

Wil je meer informatie of een offerte opvragen? Neem dan contact op met je bedrijfsnaam en KvK- of BTW-nummer en ontvang zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. De Wacker Neuson 803 minigraver, de betrouwbare krachtpatser voor al jouw graafwerkzaamheden.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht990 kg

Vergelijkbare machines