• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Cat 301.6 minigraver NIEUW sloop / sorteer functie

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCat
Model301.6 minigraver NIEUW sloop / sorteer functie
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ben je toe aan een upgrade van je gereedschap? Bekijk dan deze Cat 301.6 minigraver van het betrouwbare merk Caterpillar. Deze gloednieuwe machine uit 2023 is direct uit voorraad leverbaar en klaar om aan de slag te gaan.

Met een gewicht van 1925 KG en een krachtige 16 kw diesel motor is deze machine een echte krachtpatser en geschikt voor bijna alle grondverzetwerkzaamheden. Dankzij de luxe cabine met radio en LED werkverlichting kun je comfortabel en efficiënt werken, zelfs wanneer het buiten donker is.

De Cat 301.6 bevat een innovatieve functie: hij geeft automatisch gas bij. Hierdoor kun jij je beter focussen op het graafwerk, zonder constant de snelheid van de machine te moeten regelen. Daarnaast heeft deze machine een sloop- en sorteerfunctie, wat hem veelzijdig en flexibel in gebruik maakt.

De hydraulische snelwissel inclusief lasthaak en de bijgeleverde set van drie bakken maken hem extra efficiënt voor verschillende graaf- en verplaatsingsopdrachten.

Ondernemers uit zowel België als Nederland hebben de mogelijkheid om deze machine te leasen vanaf €455,- per maand. Na deze looptijd word je de eigenaar van de machine. Interesse? Stuur een bericht met je bedrijfsnaam en KvK nummer (of BTW nummer voor Belgische ondernemers) voor een vrijblijvende offerte.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1925 kg

Vergelijkbare machines