• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat E17 minigraver DEMO €430 LEASE BJ 22

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

170 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelE17 minigraver DEMO €430 LEASE BJ 22
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt
Draaiuren170 uur

Omschrijving

Bekijk de kracht en veelzijdigheid van deze direct beschikbare Bobcat E17 minigraver. Afkomstig uit het jaar 2022, is deze demo-model aangedreven door een 3-cilinder Kubota dieselmotor en heeft slechts 170 draaiuren op de teller. Met een gewicht van 1710 kg is deze machine robuust maar nog steeds gemakkelijk te manoeuvreren.

Het beschikt over een hydraulisch verstelbare onderwagen en een hydraulische snelwissel met lasthaak, waardoor je snel en gemakkelijk van uitrusting kunt wisselen. De machine wordt geleverd inclusief 3 bakken, en is uitgerust met een cabine die zowel een radio als verwarming heeft, om je comfort tijdens het werk te maximaliseren.

Het is voorzien van werkverlichting en een zwaailicht voor optimale zichtbaarheid en veiligheid, en heeft een extra hydraulische hamerfunctie. Met 2 rijsnelheden, hebt je de volledige controle over elk project.

Daarnaast is het mogelijk om deze Bobcat E17 minigraver in te ruilen. Zo maken we de overstap naar deze hoogwaardige machine nog eenvoudiger voor je. En nog beter: we bieden ook de mogelijkheid tot leasing voor ondernemers in Nederland en België. Interesse? Stuur ons gerust je KVK- of BTW-nummer voor een vrijblijvende offerte en kredietcheck.

Tenslotte, deze Bobcat E17 minigraver is ook leverbaar met een nieuwe machinetransporter. Voor nog meer gemak en efficiëntie bij het vervoer van je machines. Bekijk deze optie voor meer informatie.

Zet de volgende stap in je bedrijf met de Bobcat E17 minigraver. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1710 kg

Vergelijkbare machines