• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hitachi ZX55 U-6 minigraver NIEUW met AIRCO €879 LEASE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHitachi
ModelZX55 U-6 minigraver NIEUW met AIRCO €879 LEASE
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een gloednieuwe minigraver om je projecten naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze Hitachi ZX55U-6 minigraver een uitstekende keuze. Het is niet alleen een uiterst krachtige machine met een vermogen van 29.1 kW uit een robuuste dieselmotor, maar het biedt ook onmiskenbaar comfort en gebruiksgemak.

Dankzij de airconditioning, verwarming en ingebouwde radio in de cabine, kan je werken onder de meest comfortabele omstandigheden, wat jouw productiviteit naar een hoger niveau zal tillen. Bovendien is de stoel van stof, heeft het armsteun en is die geveerd, wat het zitcomfort beter maakt.

Het is een machine die ontworpen is met het oog op veiligheid en efficiëntie. Met zijn moderne binnendraaier mechanisme en krachtige werklampen op zowel de cabine als de giek, ben je verzekerd van een uitstekend zicht en maximale manoeuvreerbaarheid, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

Daarnaast is deze minigraver uitgerust met een sloopsorteerfunctie, waardoor je in staat bent om de machine in te zetten bij een breed scala aan klussen. Van het sorteren van puin tot het slopen van structuren, deze functie maakt het allemaal mogelijk.

Deze minigraver wordt geleverd met een hydraulische snelwissel en 3 bakken. Dit brengt een nieuw niveau van veelzijdigheid en flexibiliteit naar je werkterrein.

Neem dus contact op als je interesse hebt om deze Hitachi ZX55U-6 minigraver aan je vloot toe te voegen. Inruil en levering zijn mogelijk en we bieden lease-opties aan voor ondernemers in zowel Nederland als België.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5360 kg

Vergelijkbare machines