• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat E10 z minigraver BJ 22 240 uur

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

240 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelE10 z minigraver BJ 22 240 uur
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt
Draaiuren240 uur

Omschrijving

Interesse in een betrouwbare en krachtige minigraver? Bekijk dan deze Bobcat E10Z. Deze machine komt rechtstreeks uit de verhuur en heeft slechts 240 draaiuren op de teller. Hoewel de machine nog maar kort in gebruik is geweest, laat hij al zien waar hij toe in staat is.

Deze Bobcat E10Z uit 2022 heeft een eigen gewicht van 1.175 kg en wordt aangedreven door een 3 kubota dieselmotor met oliekoeler. Met zijn verstelbare onderwagen, die je naar wens kan aanpassen van 71 cm tot 110 cm, is hij buitengewoon veelzijdig.

Voor optimaal gebruiksgemak is de bediening via een breed instelbare joystick, waarmee je soepel en nauwkeurig kunt manoeuvreren. De mechanische snelwissel CW05 met lasthaak en 3 bakken maakt het werken nog efficiënter. De minigraver is uitgerust met twee rij snelheden en een extra hydraulische functie. En ook in het donker kun je prima aan de slag, dankzij de werklamp.

We begrijpen dat je na aankoop direct aan de slag wil. Daarom is inruil en levering mogelijk. Kijk ook zeker even naar onze Vlemmix machinetransporter, een perfecte combinatie met deze minigraver.

Wil je liever voor een lease-optie gaan? Geen probleem, we sturen je graag een vrijblijvende offerte toe. Laat ons je bedrijfsnaam en KvK-nummer (of BTW-nummer voor Belgische klanten) weten, dan maken we het in orde.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1175 kg

Vergelijkbare machines