• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat E10 z minigraver NIEUW ACTIE PRIJS

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelE10 z minigraver NIEUW ACTIE PRIJS
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de splinternieuwe Bobcat E10Z minigraver, rechtstreeks uit de 2023 productielijn. Deze krachtige machine draait op een 3-cilinder Kubota dieselmotor en heeft een indrukwekkend eigen gewicht van 1.175 kg. Met zijn gepatenteerde koelsysteem is hij in staat om onder de meest veeleisende omstandigheden zijn werk te doen.

Door zijn verstelbare onderwagen, variërend van 71 cm tot 110 cm, is deze minigraver niet alleen zeer stabiel maar ook gemakkelijk aan te passen aan verschillende omstandigheden en werkplekken. Twijfel je aan de breedte? De joystickbediening is eveneens in breedte verstelbaar, zodat je volledig comfortabel en efficiënt te werk kunt gaan.

Naast deze sterke basis heeft de Bobcat E10Z minigraver ook nog extra functies, zoals een extra hydraulische functie en werklamp. Daarnaast biedt hij twee rij snelheden, zodat je altijd kunt werken in het door jou gekozen tempo.

Voor jouw gemak en vertrouwen in je investering, bieden we 3 jaar garantie op deze machine. Inruil is mogelijk en levering kan geregeld worden.

Maar wacht- er is meer. We hebben leaseopties beschikbaar voor deze machine met zeer gunstige voorwaarden. Met slechts 15% aanbetaling geniet je zelfs van 0% rente bij een lease van 24 of 36 maanden. Voor meer details kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Optioneel kun je de minigraver uitbreiden met een CW05 mechanische snelwissel en 3 bakken voor een meerprijs van slechts €1000.

Ook is er de mogelijkheid om een gloednieuwe machinetransporter te verkrijgen. Neem gerust een kijkje op onze website voor de details.

Beveilig nu de toekomst van jouw zaken met de robuuste en betrouwbare Bobcat E10Z mini-graver.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1175 kg

Vergelijkbare machines