New Holland T5

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
1/17

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNew Holland
ModelT5
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare tractor die zowel in het veld als op de weg uitstekend presteert? Deze New Holland T5 verdient dan zeker jouw aandacht. Uitgerust met een 4-cilinder motor, bereikt deze tractor moeiteloos een topsnelheid van 40 km/u.

Het serienummer van deze machine is HLRT514DEPLV01800, en hij is uitgerust met een reeks functies die het werken gemakkelijker en comfortabeler maken. Een voorbeeld hiervan is de fronthef die is aangeloten op het achterste mechanische ventiel. Bovendien sluiten moderne gemakken zoals een Bluetooth-radio met AUX en USB-ingangen perfect aan bij jouw werkdag. De ingebouwde high-performance speakers zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit.

Deze New Holland T5 is uitgerust met maar liefst 12 LED-werklampen, waaronder 4 aan de voorkant van het dak, 4 aan de achterkant, 2 aan de handgrepen aan de voorkant en 2 aan de cabinestijlen aan de achterkant. Met een lichtvermogen van 1950 lumen zorgt dit verlichtingssysteem ervoor dat je zelfs in de donkere uren van de dag perfect kunt blijven werken.

Veiligheid is ook een belangrijk kenmerk van deze tractor, met zwaailichten aan zowel de linkerkant als de rechterkant. Bovendien bieden de 2 elektrisch bedienbare spiegels met verwarming en dodehoekzicht extra zicht op de omgeving.

Een Isobus klasse 2, standaard achterspatborden met verbreding, dynamische voorspatborden van 480 MM breed en een 200 Amp dynamo maken de uitgebreide uitrusting van deze New Holland T5 compleet.

En natuurlijk is er de Auto PTO-functie voor meer gebruiksgemak en het optimaliseren van het vermogen. Voor informatie over de huidige locatie van deze machine kun je altijd contact opnemen met onze vertegenwoordiger. Kortom, deze New Holland T5 brengt iedere klus tot een succesvol einde. Schroom niet om deze kans te grijpen.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen103 kw

As 1

PositieVoor
Merk en type480/65R28

As 2

PositieAchter
Merk en type600/65R38

Vergelijkbare machines