New Holland T7

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

34 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNew Holland
ModelT7
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren34 uur

Omschrijving

Bekijk deze robuuste New Holland T7 tractor. Een combinatie van kracht en prestatie, deze tractor is de ideale keuze voor alle soorten landbouw- en constructiewerk.

Aangedreven door een indrukwekkende motor met 6 cilinders, is deze tractor met een topsnelheid van 50 km/u ontworpen om efficiënt te presteren, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Duidelijk gedefinieerde vakmanschap is te zien in het serienummer DBDT7290KPDN55419.

Een van de onderscheidende kenmerken is zijn verlichtingssysteem dat bestaat uit 14 LED-werklichten en 2 LED-zwaailichten, perfect voor het werken onder alle lichtomstandigheden. De tractor beschikt ook over een CCLS-pomp met een capaciteit van 220 l/min, die bijdraagt aan een betere brandstofefficiëntie en prestaties.

Een noemenswaardige eigenschap is het stuursysteem met variabele ratio (custom steer), voorbereid met GPS voor een gecontroleerde en nauwkeurige navigatie. De tractor is ook uitgerust met een 200 Ampère alternator voor een betrouwbare stroomtoevoer.

Bovendien is er een externe luchtleiding en een uitgebreid kopakkermanagement aanwezig voor verbeterde prestaties en functionaliteit. De actuele locatie van de machine kan worden verkregen door contact op te nemen met de vertegenwoordiger.

De New Holland T7, met zijn ongeëvenaarde vermogen en superieure technologie, is echt een klasse apart. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze veelzijdige machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen199 kw

As 1

PositieVoor
Merk en type650/60R34 Mitas

As 2

PositieAchter
Merk en type900/60R42 Mitas

Vergelijkbare machines