• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Avenger 26 VST Engine 4 CYL

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bergtrac

Industrieweg 1
6651 KR Druten

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAvenger
Model26 VST Engine 4 CYL
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Stap in de wereld van efficiëntie en kracht met deze nieuwe Avenger 26 VST. Deze tractor, een uithangbord voor kwaliteit en duurzaamheid, wordt aangedreven door een viercilinder motor en levert een vermogen van 24 pk. Deze smallere machine is ondanks zijn formaat ontzettend sterk en perfect voor verschillende klussen. Met zijn 4WD-aandrijving kan de Avenger 26 VST gemakkelijk omgaan met verschillende soorten terrein, waardoor hij geschikt is voor allerlei werkzaamheden.

Rijcomfort is een belangrijke factor bij lange werkdagen, en deze tractor stelt hierin niet teleur. Uitgerust met stuurbekrachtiging, maakt hij navigeren door krappe ruimtes en over oneffen terrein moeiteloos.

De Avenger 26 VST is uitgerust met een enkel dubbelwerkend ventiel, ideaal voor gebruik bij hydraulisch aangedreven uitrusting. Dit maakt deze mini-tractor niet alleen veelzijdig, maar ook effectief in een breed scala aan werkzaamheden.

Sommige tractoren kunnen grote schade aanrichten aan uw dure gazon, maar niet deze Avenger 26 VST. Dankzij brede gazonbanden zal hij het grasoppervlak behouden en beschermen.

Dus, of je nu op zoek bent naar een compacte maar capabele tractor voor op het boerenerf, of een efficiënte machine voor landschapswerkzaamheden, de Avenger 26 VST is een sterke optie. En om uw leven gemakkelijker te maken, wordt deze tractor geleverd met een complete kentekenregistratie. Laat deze kans niet voorbijgaan om de betrouwbare partner voor jouw werkzaamheden toe te voegen.