• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hangcha 120XEN

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

13 uur

2022

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
Model120XEN
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren13 uur
BrandstofElektrisch
Kenteken15926

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare hoogwerker die je naar grote hoogtes kan brengen? De Hangcha 120XEN is precies wat je nodig hebt. Het is een elektrische schaarhoogwerker die je maar liefst tot 12 meter hoog kan brengen.

Dit model, referentienummer 15926, is in uitstekende staat en zorgvuldig onderhouden. Met non-markingbanden en aandrijving op wiel is deze machine bijzonder makkelijk in het gebruik. Dit betekent dat je veilig en eenvoudig kunt manoeuvreren, ook op gladde vloeren.

De Hangcha 120XEN beschikt ook over een schaarmast die je een werkhoogte van 1.200 cm biedt, ideaal voor allerlei klussen op hoogte. En met een platformcapaciteit van 320 kg, kun je er zeker van zijn dat hij voldoende gewicht kan dragen, het is een solide en krachtige hoogwerker.

Belangrijk om te weten is dat de Hangcha 120XEN beschikt over een Lithium-Ion accu, wat je duurzaam en efficiënt werken garandeert.

Deze hoogwerker kan de jouwe zijn voor de koop, maar is ook beschikbaar voor verhuur, wat een flexibele optie kan zijn als je hem voor een beperkte periode nodig hebt. Het is zelfs mogelijk om deze machine te financieren. Voor meer informatie hierover, kun je contact opnemen met Gert Groeneveld via sales@liftlease.nl.

Kies voor de Hangcha 120XEN en til je werk naar een hoger niveau!

Vergelijkbare machines