• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

PB Lifttechnik S 151-12 ES

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

2013

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Krommenhoek BV

Stadhoudersmolenweg 216
7317AZ Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPB Lifttechnik
ModelS 151-12 ES
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Zet je werkzaamheden naar nieuwe hoogten met deze robuuste PB Lifttechnik S 151-12 ES hoogwerker. Gebouwd in 2013 en nog steeds in topconditie, blinkt deze machine uit in betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Dankzij de wiel aandrijving is deze hoogwerker zeer mobiel en gemakkelijk te manoeuvreren. Of je nu in een magazijn of op een bouwplaats aan het werk bent, je kan rekenen op deze machine. Met een indrukwekkende werkhoogte van maar liefst 15 meter bereik je zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen.

De hoogwerker is niet alleen krachtig, maar ook veilig en gebouwd volgens de hoogste normen. Met een hefcapaciteit van 550 kg vervoer je zonder problemen materialen of gereedschappen naar grote hoogte. Stabilisatoren garanderen een veilige en stabiele werkomgeving. Bovendien is de machine schadevrij, getuigt van de zorg waarmee deze is gebruikt en onderhouden.

Zowel de technische als de algemene staat van de hoogwerker zijn beoordeeld als 'zeer goed', waarbij de optische staat als 'goed' is beoordeeld. Dit betekent dat je niet alleen een betrouwbare, maar ook een aantrekkelijke machine in handen krijgt.

Met het CE-keurmerk en het bijbehorende inspectieboekje weet je zeker dat je investering de moeite waard is. De hoogwerker is uitgerust met non-marking banden, die geen strepen of sporen achterlaten op de werkplek.

Kortom, als je een hoogwaardige hoogwerker zoekt die presteert op het hoogste niveau, is de PB Lifttechnik S 151-12 ES de juiste keuze.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5940 kg

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Vergelijkbare machines