• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou Jib lier 2 ton

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Krommenhoek BV

Stadhoudersmolenweg 216
7317AZ Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelJib lier 2 ton
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een indrukwekkend en betrouwbaar stuk uitrusting, dan is deze nieuwe Manitou JW2500/2000 (PT2000) Jib met lier de perfecte machine voor jou. Met zijn bouwjaar uit 2022, heeft deze krachtpatser nog vele jaren aan werkplezier voor de boeg.

Deze robuuste Manitou-verreiker, met afmetingen van 252x81 cm, biedt een stevige basis en is ontworpen om met gemak te werken in veeleisende omgevingen. Bovendien kan deze machine een indrukwekkende last van 2.000 kg heffen, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor tal van bouw-, renovatie- of demontagetaken.

Het is niet alleen zijn kracht en grootte die deze verreiker onderscheiden. De algemene, technische en optische staat is namelijk beoordeeld als "zeer goed". Met de betrouwbaarheid van het Manitou-merk en de goedkeuring van de CE-markering, kun je erop vertrouwen dat deze machine zowel op veiligheid als op prestaties is gebouwd.

Houd er rekening mee dat de aangegeven prijs exclusief BTW is. Neem gerust contact met ons op via referentienummer KH7596 voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Wij kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de juiste machine voor jouw behoeften.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht389 kg

Vergelijkbare machines