• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip
Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Overige landbouwmachines.

Vergelijkbare machines

Foto 1

Boxer D02

2021

€ 4.950

Lease niet beschikbaar

Strautmann HQ2800 KUILSNIJDER

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2014

Niet meer beschikbaar

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStrautmann
ModelHQ2800 KUILSNIJDER
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bekijk deze indrukwekkende Strautmann HQ2800 Kuilvoersnijder, uitstekend onderhouden en in zeer goede staat, zowel technisch als optisch. Perfect voor gebruik in de veehouderij, deze machine is een waardevolle toevoeging aan elke moderne landbouwonderneming.

Deze machine, met een snijhoogte van 1.86 cm en een handige hydraulische blokafschuifer, is gebouwd in 2014 maar zijn algemene staat blijft zeer goed. Hij is betrouwbaar, robuust en klaar om aan het werk te gaan op uw boerderij.

Houd er rekening mee dat de genoemde prijs exclusief BTW is en het referentienummer van deze machine is VOER15655. Neem voor meer informatie contact op met de salesafdeling op info@van-gurp.nl of bereik ons via +31 626748261.

Deze Strautmann HQ2800 Kuilvoersnijder is te bekijken op onze website, samen met meer foto's en technische specificaties. We kunnen levering binnen en buiten Europa regelen en adviseren u graag over lease mogelijkheden. We moedigen u aan om de machine op locatie te komen bekijken. We zijn zes dagen per week geopend, maar we raden u aan om eerst een afspraak te maken.

Inruil is mogelijk en we bieden additionele ondersteuning bij het importeren en het exporteren van machines. We zijn er trots op dat Van Gurp al sinds 1903 een betrouwbare partner is in de landbouwsector.