• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar Midi graver / Graafmachine Yanmar B50-2B 1 Bak - Hydraulische snelwissel - Functie

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

15.500 uur

1999

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelMidi graver / Graafmachine Yanmar B50-2B 1 Bak - Hydraulische snelwissel - Functie
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt
Draaiuren15.500 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een sterke en betrouwbare graafmachine voor jouw volgende project? Overweeg dan eens deze Yanmar B50-2B midi graver. Deze machine is uitgerust met een enkele bak, een hydraulische snelwissel en bezit een extra functie, wat jouw werkzaamheden aanzienlijk vergemakkelijkt en versnelt.

Het betreft hier doorlopende voorraad, dus is er altijd sprake van een actueel aanbod. Alle machines worden geleverd vanuit Nuland, exclusief BTW. Onze handelsprijzen gelden voor leveringen in AS-IS condities zonder garanties, conform onze algemene voorwaarden.

Onze onderneming, Van de Wert Trading B.V., biedt tevens een breed assortiment aan machines, trucks, trailers en aanbouwdelen aan. We hebben altijd een wisselende voorraad, daardoor is er altijd wel iets dat aansluit bij jouw behoeften.

Als je interesse hebt in deze Yanmar B50-2B of een van onze andere producten, neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak. Je bent altijd welkom om onze producten ter plaatse te bekijken of een proefrit te maken. Let op: we zijn niet altijd aanwezig, dus geef ons even een belletje van tevoren.

We zien uit naar je bezoek aan Van de Wert Trading B.V. in Nuland. Voor meer informatie kun je terecht op onze website, of direct contact opnemen via info@vandewert.nl of 0735320044.

Vergelijkbare machines