• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte HA16PXNT Knikarm hoogwerker 4X4X4 Diesel 16M werkhoogte 2006

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelHA16PXNT Knikarm hoogwerker 4X4X4 Diesel 16M werkhoogte 2006
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt

Omschrijving

Stel je voor, je hebt die uitdagende klus in de lucht en hebt een sterke en betrouwbare hoogwerker nodig die je veilig naar die hoogte kan brengen. Wellicht is deze Haulotte HA16PXNT Knikarm hoogwerker exact wat je zoekt.

Dit toestel, gemaakt in 2006, biedt een indrukwekkende werkhoogte van 16 meter en is uitgevoerd met een krachtige diesel aandrijving. Het 4X4X4 aandrijfsysteem zorgt ervoor dat je zelfs op uitdagende terreinen kunt werken.

Het voordeel van zaken doen met Van de Wert Trading B.V. is dat we een consistente voorraad hebben. Hoewel we deze stevige Haulotte hoogwerker in ons assortiment hebben, hebben we ook andere machines, trucks, trailers en aanbouwdelen. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon rondkijkt, we hebben een roterende voorraad die jouw behoeften kan bevredigen.

We geloven in transparantie. Dit betekent dat al onze leveringen tegen handelsprijzen zijn, verkocht in AS-IS condities en zonder garanties. Dit staat ook zo vermeld in onze algemene voorwaarden.

Kom gerust eens langs om deze Haulotte hoogwerker te bekijken en eventueel een proefrit te maken. Het is wel verstandig om van te voren een afspraak te maken, omdat we niet constant aanwezig zijn. Je kunt ons geheel vrijblijvend bellen op het nummer 0735320044 of 0611429354 of 0652314321. We kijken ernaar uit om je te helpen en eventuele vragen die je hebt over dit product te beantwoorden.

Denk aan de toekomst, denk aan de klus. Neem vandaag nog contact met ons op.

Vergelijkbare machines