• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Haulotte HA16PXNT Knikarm hoogwerker 4X4X4 Diesel 2006 16M werkhoogte

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHaulotte
ModelHA16PXNT Knikarm hoogwerker 4X4X4 Diesel 2006 16M werkhoogte
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt

Omschrijving

Het piekje van de ladder nog net niet binnen bereik? Niet met deze Haulotte HA16PXNT Knikarm hoogwerker. Met een imposante werkhoogte van 16M bestaat er geen klus die te hoog gegrepen is. Aangedreven door diesel en uitgerust met het 4X4X4 systeem, heeft deze krachtpatser uit 2006 de stevigheid en stabiliteit die je nodig hebt voor jouw werkzaamheden.

Omdat wij bij Van de Wert Trading B.V. een doorlopende voorraad hebben, raden we je aan onze website te bezoeken voor de meest actuele informatie. We begrijpen dat je deze machine graag in actie wilt zien. Daarom kun je altijd een afspraak maken voor een bezichtiging of proefrit.

Onthoud dat al onze leveringen tegen handelsprijzen zijn in AS-IS condities zonder garanties. Maar geen zorgen - onze specialisten hebben ervoor gezorgd dat deze Haulotte hoogwerker in topconditie is en klaar voor jouw volgende project.

Met onze flexibele voorraad en klantgerichte aanpak, maken we de weg vrij voor bedrijven en individuele aannemers om productief en efficiënt te werken. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou de hoogte in.

Vergelijkbare machines