• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

XCMG XE155ECR

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

P.de Heus & Zonen Greup BV

Stougjesdijk 153
3271KB MIJNSHEERENLAND

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkXCMG
ModelXE155ECR
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Datum eerste registratie31-08-2022

Omschrijving

Sta je op het punt om aan een nieuwe bouwklus te beginnen en heb je een betrouwbare graafmachine nodig? Overweeg dan deze XCMG XE155ECR. Deze machine tikt alle vakjes aan als het gaat om robuuste prestaties en comfort.

De XCMG XE155ECR wordt aangedreven door een krachtige Cummins QSB 4.5 Stage V motor. Dit zorgt voor voldoende kracht tijdens alle fases van je bouwproject. Uitgerust met hydraulische pijpen voor een snelkoppeling, hoef je niet te worstelen met te veel gedoe tijdens het veranderen van uitrustingsstukken.

Met proportionele joysticks aan beide zijden, biedt deze graafmachine een hoge mate van controle en precisie tijdens het graven. Hiermee kun je je werk efficiënt en op een gecontroleerde manier uitvoeren, ongeacht de omstandigheden.

De graafmachine is voorzien van 500mm stalen rupsbanden die zorgen voor uitstekende stabiliteit en tractie op verschillende terreinen. Bovendien heeft de machine een compacte draaicirkel, waardoor je zelfs op krappe bouwplaatsen met gemak kunt manoeuvreren.

Het comfort van de bestuurder is niet over het hoofd gezien. De cabine is uitgerust met koude en warme airconditioning zodat je zelfs in extreme weersomstandigheden comfortabel kunt werken. De cabine is ook uitgerust met LED-werklampen voor goede zichtbaarheid tijdens het werk, dag of nacht. Een geïnstalleerde waarschuwingslamp verhoogt bovendien de veiligheid op de werkplek.

Tot slot bespaart de gecentraliseerde smering je tijd en inspanning doordat alle smeerpunten in één keer gesmeerd kunnen worden.

Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen90 kw

Vergelijkbare machines