Avenger 20

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

P.de Heus & Zonen Greup BV

Stougjesdijk 153
3271KB MIJNSHEERENLAND

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAvenger
Model20
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Datum eerste registratie30-06-2023

Omschrijving

Stap aan boord van deze opmerkelijke Avenger 20 tractor, perfect geschikt voor alle landbouwklussen. Hoewel de kleur onbekend is, heeft dit machine een stoere uitstraling die bij iedere boer goed staat.

Deze tractor wordt aangedreven door een krachtige Mitsubishi 3-cilinder motor met een vermogen van 20 pk. Dankzij de vierwielaandrijving heb je altijd grip, ook op uitdagende ondergronden. De stuurbekrachtiging maakt het sturen eenvoudig en comfortabel.

De tractor is uitgerust met een enkele koppeling en olie-remmen, wat de bediening eenvoudig en betrouwbaar maakt. De synchromesh-transmissie met 9 vooruit en 3 achteruit versnellingen maakt het mogelijk om precies de juiste snelheid voor jouw taak te vinden.

Voor extra stabiliteit is de tractor voorzien van frontgewichten en de bandenmaat voor en achter zijn respectievelijk 5.00-12 en 8.00-18. Bovendien draagt de trekhaak bij aan de veelzijdigheid van de tractor.

Voor jouw veiligheid is de Avenger 20 uitgerust met een ROPS veiligheidsbeugel. Zo kan je zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden veilig aan het werk.

Begin je werkdag met de Avenger 20 tractor, die uitblinkt in betrouwbaarheid en prestaties. Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW. Serienummer van dit model: 949PCFFNNPJ000076.

Vergelijkbare machines