Bobcat CT2025 HST

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelCT2025 HST
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Onze voorraad is uitgebreid met de Bobcat CT2025 HST, een compacte trekker die prestatie en efficiëntie combineert. Deze trekker is uitgerust met vierwielaandrijving en een joystick die het besturen van eventuele frontlader gemakkelijk maakt. Een standaard functie is de cruise control en autogas optie, wat rijden comfortabel en zuinig maakt. De Bobcat CT2025 HST heeft tevens een automatische en continue PTO, en biedt een vlakke vloer zonder hendels voor een naadloze werkomgeving.

Met een 24.5 pk watergekoelde 3-cilinder dieselmotor en een hydrostatische transmissie met 3 groepen, geniet je van superieure prestatie en controle. De aftakas heeft 540 & 540E, en de trekker kan snelheden tot 16.1 vooruit en 11.3 achteruit bereiken. Deze compacte maar krachtige trekker heeft een hefcapaciteit van 1030kg en de stuurinrichting is voorzien van stuurbekrachtiging.

Het compacte design van de Bobcat CT2025 HST bevat alles wat je nodig hebt: van een geveerde stoel en rolbeugel voor jouw veiligheid, tot de 2 snelkoppelingen en 7-polige stekkerdoos voor het uitrusten van de trekker. Een gereedschapsbox en achteruitkijkspiegel zijn tevens inbegrepen voor extra gemak en functionaliteit.

Met een wielbasis van 1670mm, een vrije doorrijhoogte van 340mm en een brandstoftank van 34l, is deze trekker een ideale combi van grootte en vermogen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de Bobcat CT2025 HST compacte trekker, neem dan contact met ons op. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen bij je keuze voor de ideale trekker voor jouw werkzaamheden.

Vergelijkbare machines