Bobcat CT2525 HST

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelCT2525 HST
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ervaar de betrouwbare prestaties van de Bobcat CT2525 HST compact tractor. Deze compacte krachtpatser is uitgerust met een watergekoelde 3-cilinder dieselmotor van 24,5 pk en een hydrostatische transmissie met 3 groepen. Dit zorgt ervoor dat je kracht krijgt wanneer je dit nodig hebt en soepel kunt manoeuvreren in krappe ruimtes.

Het comfort van de bestuurder staat voorop met voorzieningen als een cabine met airconditioning, stuurbekrachtiging en een geveerde stoel van vinyl. Dit maakt urenlang werk gemakkelijker en comfortabeler. De vloer van de cabine is vlak en bevat geen hendels die in de weg zitten, waardoor je naadloos door de ruimte kunt bewegen.

De tractor is ook voorzien van handige kenmerken zoals een joystick voor frontladerfuncties, cruise control en autogas. Daarnaast heeft de tractor een vrije doorrijhoogte van 340 mm en een gewicht van 1503 kg, waardoor hij geschikt is voor verschillende taken en gevarieerde terreinen.

Extra voorzieningen zoals een mechanisch sperdifferentieel, vierwielaandrijving, automatische en continue PTO, en een middelste aftakas verzekeren je van de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de Bobcat CT2525 HST.

Met een aftakas met 540 & 540E, een snelheid vooruit van 0-16.1 en achteruit van 0-11.3 km/u, verzekert deze tractor je van efficiënte en accurate prestaties bij elke taak.

De tractor wordt geleverd met een royale garantie van 24 maanden of 2000 arbeidsuren.

Hebben we je interesse gewekt in deze Bobcat CT2525 HST compact tractor? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1503 kg