Honda TRX 250

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

13.229 km

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

H&G Exporttractors

Abbestederweg 30 B
1759 NB Callantsoog

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHonda
ModelTRX 250
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Tellerstand13.229 km
KentekenT-77-FKZ

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, functionele landbouwmachine? Overweeg dan deze Honda TRX 250. Dit model combineert uitstekende prestaties met het legendarische comfort en de kwaliteit waar Honda bekend om staat.

Of je nu zware ladingen moet verplaatsen, strooisel moet mengen of gewoonweg moet verplaatsen over ruig terrein, de Honda TRX 250 kan alles aan. Met zijn krachtige motor en robuuste constructie is hij ontworpen om zware klussen te klaren.

Toch is de Honda TRX 250 verrassend eenvoudig te bedienen. De intuïtieve bedieningselementen en uitstekende zichtbaarheid maken het gemakkelijk om deze machine te manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes.

De Honda TRX 250 is een zeer veelzijdige machine. Hij is net zo geschikt voor het eenvoudig onderhouden van je eigendom als voor grotere landbouw- of bouwprojecten. Zijn capaciteiten zijn zo breed als jouw behoeften.

Dus, als je op zoek bent naar een hardwerkende, veelzijdige landbouwmachine die gebouwd is om lang mee te gaan, dan kan de Honda TRX 250 de betrouwbare partner zijn die je zoekt. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Vergelijkbare machines