Land Rover Defender 130

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

251.257 km

2003

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

H&G Exporttractors

Abbestederweg 30 B
1759 NB Callantsoog

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLand Rover
ModelDefender 130
Bouwjaar2003
ConditieGebruikt
Tellerstand251.257 km

Omschrijving

Ontdek de kracht van de Land Rover Defender 130. Voorzien van een solide TD5 motor en een vijf-versnellingsbak, biedt deze pick-up de betrouwbaarheid en prestaties die kenmerkend zijn voor het merk Land Rover. De Defender 130 staat bekend om zijn robuuste bouw en heeft het vermogen om alle terreinen te trotseren.

De machine is in goede, harde staat en gaat dus nog vele kilometers mee. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame pick-up. Routinetaken of zwaar vervoer, deze Defender 130 kan het allemaal aan.

Deze Land Rover heeft Duitse papieren, maar de registratie kan naar Nederland overgezet worden. Een achterbank is momenteel niet in de machine aanwezig, maar dit kan aan jouw behoeften worden aangepast. De achterdeuren hebben enige aandacht nodig, wat bij dit type pick-up normaal is.

Krachtig, betrouwbaar en functioneel: de Land Rover Defender 130 is een keuze waar je geen spijt van zult krijgen. Grijp deze kans en laat deze pick-up je nieuwe werkmaatje worden. Maak je klaar om je werkdagen te transformeren met deze indrukwekkende Land Rover Defender 130.

Vergelijkbare machines