• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Massey Ferguson 275

Image
Image
Image
Image
1/4

1983

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

H&G Exporttractors

Abbestederweg 30 B
1759 NB Callantsoog

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMassey Ferguson
Model275
Bouwjaar1983
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare en krachtige tractor voor je bedrijf die zelfs de meest veeleisende taken aankan? Overweeg dan de Massey Ferguson 275. Deze tractor kenmerkt zich door zijn stevigheid en duurzaamheid.

Met zijn 75 HP motor heeft de Massey Ferguson 275 de kracht die je nodig hebt voor zware landbouwwerkzaamheden. Dit maakt hem een perfecte keuze voor zowel kleinschalige boerderijen als grotere landbouwbedrijven.

Nog een sterk punt van de Massey Ferguson 275 is zijn 8-traps handgeschakelde versnellingsbak. Deze biedt je volledige controle en stelt je in staat om de snelheid van de tractor nauwkeurig aan te passen aan de taak die voor je ligt.

De Massey Ferguson 275 is een 2wd, waardoor hij zeer wendbaar en gemakkelijk te besturen is, zelfs op moeilijk terrein. Of je nu moet ploegen, zaaien, maaien of oogsten, deze tractor zal je niet in de steek laten.

Kortom, de Massey Ferguson 275 combineert kracht, controle en wendbaarheid, waardoor hij op alle fronten uitstekend presteert. Bekijk deze fantastische machine vandaag nog: we weten zeker dat je onder de indruk zal zijn.

Vergelijkbare machines