• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Massey Ferguson 575

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

7.175 uur

1982

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

H&G Exporttractors

Abbestederweg 30 B
1759 NB Callantsoog

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMassey Ferguson
Model575
Bouwjaar1982
ConditieGebruikt
Draaiuren7.175 uur
BrandstofDiesel
KentekenTXH-10-T

Omschrijving

Stap in de wereld van robuuste kracht en ultieme efficiëntie met deze Massey Ferguson 575 tractor. Als je zoekt naar betrouwbaar en getest vakmanschap, dan zul je de massey Ferguson 575 waarderen. Hij heeft al wat werkuren gemaakt - 7175 om precies te zijn - maar is nog steeds meer dan geolied en klaar om je zware klussen aan te pakken.

Geniet van het gemak van de handleiding transmissie, perfect voor diegenen die de volledige controle in handen willen houden. Met 75 paardenkracht is deze 2-wielaandrijving tractor krachtig genoeg om elk terrein te overwinnen en elke klus aan te pakken.

Van licht landbouwwerk tot zwaardere taken, de Massey Ferguson 575 is een trouwe arbeider die je nooit in de steek zal laten. Stel je eens voor hoeveel makkelijker je werkdagen zullen zijn met deze robuuste machine aan je zijde. Betrouwbaar, krachtig en efficiënt, deze machine is de perfecte aanvulling op je huidige uitrusting.

Laat de kans om eigenaar te worden van deze Massey Ferguson 575 tractor niet liggen. Een getest en bewezen krachtpatser wacht op je. Het enige wat nog ontbreekt, ben jij achter het stuur.

Vergelijkbare machines