• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Fiat 640

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

1978

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

H&G Exporttractors

Abbestederweg 30 B
1759 NB Callantsoog

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFiat
Model640
Bouwjaar1978
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Als je zoekt naar een betrouwbare en krachtige tractor voor je dagelijkse klussen, dan is deze Fiat 640 de perfecte keuze voor jou. Deze machine is ontworpen om prestaties van hoge kwaliteit te leveren en je werkzaamheden efficiënter te maken.

Met een krachtige 65 HP motor is deze Fiat 640 in staat om elke taak aan te pakken die je op zijn pad zet. Ongeacht de grootte van het terrein, de Fiat 640 kan zich aanpassen en presteert onder alle omstandigheden.

Daarnaast is deze Fiat 640 uitgerust met een 2-wielaandrijving wat zorgt voor een goede balans en uitstekende manoeuvreerbaarheid in alle omstandigheden. Perfect geschikt voor de variërende uitdagingen op de boerderij of in het veld.

Wat het rijgemak van deze tractor nog vergroot, is de handmatige transmissie. Dit betekent dat jij volledige controle over de machine hebt, en het mogelijk maakt om optimaal te presteren.

Of je nu een lange werkdag voor de boeg hebt of korte taken moet uitvoeren, deze Fiat 640 staat klaar om je te helpen om het werk efficiënter en gemakkelijker te maken.

De Fiat 640 vertegenwoordigt een perfecte combinatie van kracht, veelzijdigheid en betrouwbaarheid. De perfecte aanvulling op je machinepark.

Vergelijkbare machines