Mercedes-Benz Vario 814D Bakwagen / Camper / Foodtruck / Raceteam met Achter sluitklep Euro2 Origineel 173DKM 2001 Zeer Net.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

172.655 km

2001

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMercedes-Benz
ModelVario 814D Bakwagen / Camper / Foodtruck / Raceteam met Achter sluitklep Euro2 Origineel 173DKM 2001 Zeer Net.
Bouwjaar2001
ConditieGebruikt
Tellerstand172.655 km
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van deze uitzonderlijk nette Mercedes-Benz Vario 814D bakwagen uit 2001. Met een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen, 5 cilinders en een dagcabine, staat deze vrachtwagen klaar voor alle uitdagingen die je weg komen.

Dit type heeft een riante laadruimte van 520 x 240 x 242 cm en een achtersluitklep die tot 1500 kg kan dragen. De bakwagen heeft een aanzienlijk laadvermogen van 3500kg en een eigengewicht van 4800kg, wat hem niet alleen geschikt maakt voor traditioneel transport, maar ook voor speciale projecten zoals campers, foodtrucks of raceteams. De bakwagen biedt verschillende opbergkisten voor extra opslag en is voorzien van een BE-registratie.

Het voertuig verkeert in zeer nette staat en is afkomstig van de tweede eigenaar. Door zijn veelzijdige inzetbaarheid en uitstekende staat vertegenwoordigt deze bakwagen de kwaliteit en duurzaamheid waar Mercedes-Benz bekend om staat.

Onze voorraad is continu in beweging, dus bekijk onze website voor onze meest actuele aanbod. Dit voertuig wordt aangeboden tegen handelsprijzen en in AS-IS condities zonder garanties, volgens onze algemene voorwaarden. We nodigen je van harte uit voor een bezichtiging en/of proefrit. Neem van tevoren contact op om een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we aanwezig zijn om je te ontvangen.

Vergelijkbare machines