• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Groenewegen DRO-14-27

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGroenewegen
ModelDRO-14-27
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
KentekenOK-88-RJ

Omschrijving

Ontdek de Groenewegen DRO-14-27, een robuuste schuifzeiloplegger met een glijdend dak en een harde houten vloer. Gebouwd in 2008, maar nog steeds in uitstekende conditie, zojuist goedgekeurd voor APK tot maart 2025.

Geen zorgen te maken over kwaliteit - Groenewegen staat bekend om hun duurzame en betrouwbare trailers. Of je nu extra apparatuur naar een bouwplaats moet vervoeren of een volledige lading goederen naar een verre locatie moet brengen, deze veelzijdige oplegger zal de klus klaren.

De sterke hardhouten vloer kan zwaar materieel en grote ladingen aan, terwijl het schuifdak het laden en lossen van goederen vergemakkelijkt. En met de gloednieuwe APK kun je erop vertrouwen dat deze trailer klaar is voor de weg.

Deze Groenewegen DRO-14-27 maakt deel uit van onze continu veranderende voorraad bij Van de Wert Trading B.V. We bieden een breed scala aan machines, vrachtwagens, trailers en bevestigingsonderdelen, allemaal tegen concurrerende handelsprijzen. Houd er echter rekening mee dat al onze aanbiedingen AS-IS worden geleverd, dus zonder garanties.

Als je geïnteresseerd bent in een bezichtiging of een proefrit, maak dan een afspraak zodat we ervoor kunnen zorgen dat er iemand beschikbaar is om je te ontvangen. Neem contact met ons op via info@vandewert.nl of bel ons op 0735320044 voor meer informatie. Ons aanbod wacht op jou in Nuland, aan de Bedrijfsstraat 3.