• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR12NDE HYBRIDE Kubota diesel 4x2 2011

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2011

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR12NDE HYBRIDE Kubota diesel 4x2 2011
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en duurzame hoogwerker? Deze Niftylift HR12NDE uit 2011, aangedreven met een Kubota dieselmotor, kan precies zijn wat je nodig hebt. Als hybride model biedt deze machine je de flexibiliteit om in verschillende omstandigheden te werken, met zowel diesel als elektriciteit.

Het 4x2 wielconfiguratie van de Niftylift zorgt voor stabiliteit en efficiënte navigatie, zelfs in moeilijke bedrijfsomstandigheden. Of het nu gaat om bouw, onderhoud of andere hoogwerkzaamheden, deze machine kan de klus klaren.

Bij Van de Wert Trading B.V. bieden we doorlopend een wisselende voorraad aan van machines, trucks, trailers en aanbouwdelen. We ondersteunen je graag bij het vinden van de juiste hoogwerker voor jouw behoeften.

Houd er rekening mee dat al onze machines worden verkocht in AS-IS condities zonder garanties, conform onze algemene voorwaarden.

Geïnteresseerd? Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een bezichtiging en/of proefrit. Neem van tevoren even contact met ons op, aangezien we niet constant aanwezig zijn. We horen graag van je!

Je kunt ons bereiken op 0735320044 of 0611429354 of stuur een mail naar info@vandewert.nl. Bezoek ook onze website op www.vandewert.nl voor meer informatie en om onze doorlopende voorraad te bekijken. Ons adres is Bedrijfsstraat 3, 5391 LR Nuland. We kijken ernaar uit om je te helpen!

Vergelijkbare machines