• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift knikarm hoogwerker NIFTY HR12NDE HYBRIDE Kubota diesel 4x2 2012

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
Modelknikarm hoogwerker NIFTY HR12NDE HYBRIDE Kubota diesel 4x2 2012
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare en efficiënte hoogwerker? Kijk dan eens naar deze NIFTYLIFT HR12NDE HYBRIDE. Deze hoogwerker, uitgevoerd in een robuuste Kubota diesel 4x2, is gefabriceerd in 2012 en heeft absoluut laten zien wat hij waard is. Het beste komt nog: de accu's zijn gloednieuw uit 2022, wat je de zekerheid geeft van een machine die klaar is om je werk naar een hoger niveau te tillen.

Dit model is onderdeel van onze doorlopende voorraad, waarvoor je altijd onze website kunt checken voor de nieuwste aanbiedingen.

Niftylift is wereldwijd bekend om zijn moderne technologie, uitstekende bouwkwaliteit en laag energieverbruik. Het HR12NDE model is geen uitzondering en belooft een uitstekende performance voor zowel binnen- als buitengebruik.

Voor een bezichtiging of een proefrit, kun je vrijblijvend een afspraak met ons maken. Omdat we niet constant aanwezig zijn, adviseren we je wel om vooraf even te bellen.

Wees er snel bij want de prijzen zijn exclusief BTW en afhankelijk van de locatie. Van de Wert Trading B.V. levert alle machines tegen handelsprijzen in 'AS-IS' condities zonder garantieregelingen.

Neem gerust contact met ons op via info@vandewert.nl of bel ons via onderstaande telefoonnummers. Je bent altijd welkom bij ons op de Bedrijfsstraat 3 in Nuland.

Vergelijkbare machines