Niftylift HR12NDE BI ENERGY kubota accu/diesel 4x2

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

2010

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR12NDE BI ENERGY kubota accu/diesel 4x2
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de veelzijdige en krachtige Nifty HR12NDE BI ENERGY hoogwerker met 4x2 kubota diesel motor. Deze knikarm hoogwerker is ideaal voor diverse werkzaamheden op hoogte en kan ingezet worden op zowel binnen- als buitenlocaties. Met zijn compacte bouw en bi-energie mogelijkheid combineert deze machine flexibiliteit met duurzaamheid.

Bij Van de Wert Trading B.V. hebben we een doorlopende voorraad van deze gewilde machines. Dankzij de wisselende voorraad aan machines, trucks, trailers en aanbouwdelen, kunnen we altijd aan jouw specifieke behoeften voldoen.

De prijzen die we hanteren zijn exclusief BTW en de machines worden afgeleverd in Nuland. Houd er rekening mee dat alle leveringen plaatsvinden in AS-IS condities, zonder garanties.

Bezoek onze website voor de meest actuele voorraad of neem contact op voor meer informatie. We stellen graag een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit met de Nifty HR12NDE BI ENERGY hoogwerker voor je in. Omdat we niet voortdurend aanwezig zijn, raden we je aan om vooraf even contact te zoeken.

We kijken uit naar je bericht of telefoontje. Beleef de Nifty HR12NDE BI-Energy hoogwerker zelf bij Van de Wert Trading B.V. in Nuland.

Vergelijkbare machines