• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Vlemmix Machine Transporter Vlemmix 2 asser 400x180cm Demo 2023

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVlemmix
ModelMachine Transporter Vlemmix 2 asser 400x180cm Demo 2023
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Kenteken27-WHV-5

Omschrijving

Overweeg je het aanschaffen van een robuuste en veelzijdige machine transporter? Laat me je aandacht trekken naar onze Vlemmix 2 asser 400x180cm Demo 2023. Dit model heeft een aanzienlijk laadvermogen van 1940kg en is uitgevoerd met een 2700kg configuratie.

Het is een demo model uit 2023, wat aangeeft dat hij slechts is gebruikt voor demonstratiedoeleinden en nog in zeer goede staat verkeert. Deze transporter is klaar voor gebruik en levert betrouwbare prestaties in de praktijk.

Bij Van de Wert Trading B.V. hebben we een constant roulerende voorraad van machines, trucks, trailers en aanbouwdelen, en er is altijd wel iets dat voldoet aan je behoeften. We bieden deze producten aan tegen handelsprijzen en in AS-IS condities, zonder garanties. Dit past binnen ons beleid om transparant en eerlijk te zijn tegenover onze klanten:

Je bent van harte uitgenodigd om een afspraak te maken voor een bezichtiging en/of een proefrit met de Vlemmix machine transporter. Neem op voorhand even contact op, want we zijn niet altijd aanwezig.

We hopen je spoedig te mogen begroeten bij Van de Wert Trading B.V., gelegen op Bedrijfsstraat 3, 5391 LR in Nuland. Voor meer informatie kun je ons bellen op 0735320044 of een e-mail sturen naar info@vandewert.nl. Meer informatie over onze producten en diensten vind je op onze website: www.vandewert.nl.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2700 kg