• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant G3500 XTRA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

0 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelG3500 XTRA
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Zijn je op zoek naar een betrouwbare wiellader die direct leverbaar is? Dan is de Giant G3500 XTRA precies wat je nodig hebt. Deze machine is uitgerust met 520/50R17 banden, een comfortabele cabine met airconditioning, LED verlichting en DAB radio. Daarnaast is de G3500 XTRA voorzien van een tadempomp en twee proportionele functies in de joystick, wat het gebruiksgemak ongeëvenaard maakt.

Verder zorgen de drukloos zetten, vrije retour en PRO INCHING functionaliteiten voor extra precisie en controle tijdens het werk. Veiligheid is ook in grote mate aanwezig met zwaailampen en wegrijverlichting in LED. Daarnaast is er voorzien in een trekhaak met stekker en een 12V aansluitfunctie.

Aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften, kan deze machine geleverd worden met diverse aanbouwdelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wellicht wil je gebruik maken van onze lease-optie? Welke keuze je ook maakt, onze specialist Richard staat klaar om je van de nodige informatie te voorzien.

Bij SCHUURHUIS BV, begrijpen wij het belang van betrouwbare apparatuur om je werk goed en efficiënt te kunnen uitvoeren. Wij bieden je topkwaliteit producten aan, gecomplementeerd met onze uitstekende service en dienstverlening. Bezoek onze website of neem contact op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3500 kg

Vergelijkbare machines