• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Climax CT 775 K

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

1983

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkClimax
ModelCT 775 K
Bouwjaar1983
ConditieGebruikt

Omschrijving

Maak kennis met de Climax CT 775 K, een ware krachtpatser onder de landbouwmachines. Deze elevator heeft een bereik van 775 x 60 cm en is uitgebreid met een instelbaar knikgedeelte voor optimale flexibiliteit.

Wat deze machine uniek maakt, is de aanpasbare hoogte. Het is eenvoudig te verstellen met een elektrisch hoog-laag systeem. Maar dat is nog niet alles; de Climax CT 775 K onderscheidt zich verder met zijn bovenaandrijving die geleverd wordt met een tweetoerige De Graaf trommelmotor. Betrouwbare kracht en prestatie zijn dus gegarandeerd.

Je wilt ongetwijfeld meer weten over deze indrukwekkende machine. Bezoek eenvoudigweg de website van Duijndam Machines voor meer informatie of een volledige offerte. Ook telefonisch staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Kijk ook eens rond in ons volledige aanbod van betrouwbare gebruikte machines. Al 40 jaar zijn we een vertrouwde leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines. En we doen meer dan alleen verkoop. Elke machine wordt voor aflevering gecontroleerd door ons deskundige personeel en we kunnen je ook bijstaan bij het transport.

Dus ontdek de kracht van de Climax CT 775 K en ervaar het gemak en de kwaliteit van Duijndam Machines. Jouw specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines