• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

FOLIEROLLER Folieroller

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Wijnands machines

Gruttoweg 8
5976 NC Kronenberg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFOLIEROLLER
ModelFolieroller
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar de juiste machine voor effectief en makkelijk wikkelen van folie? Overweeg dan eens deze demo Folieroller van 2024. Deze machine is speciaal ontworpen om jouw werkzaamheden te verlichten.

De foliewikkelaar is CE-gekeurd en hydraulisch aangedreven, wat garant staat voor betrouwbaarheid en krachtige prestaties. Het grote voordeel van deze machine is de snelle haspelwissel, want dankzij de hydraulische inklemming en losser van de haspel kun je moeiteloos schakelen tussen taken.

Bovendien is de folie-invoer hydraulisch te besturen met behulp van een geleider, wat zorgt voor precisie en gebruiksgemak. De machine is geheel gegalvaniseerd, dus duurzaamheid en een lange levensduur zijn gegarandeerd.

Met een transportbreedte van 2.5 meter en een haspelbreedte van 2.2 meter en 1.2 meter doorsnede, is deze machine geschikt voor diverse projecten. Een extra voordeel is dat de haspels apart verkrijgbaar zijn, wat betekent dat je enkel betaalt voor wat je nodig hebt.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op via 0627103617. Deze Folieroller wacht op zijn werkzaamheden in jouw bedrijf.

Vergelijkbare machines