• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

VSS MTO-UCV6 voorzetwoeler

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Verstraten Handelsonderneming B.V.

Dorpsstraat 72 a
5453JW Langenboom

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVSS
ModelMTO-UCV6 voorzetwoeler
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte landbouwmachine? Bekijk dan de VSS MTO-UCV6 voorzetwoeler. Deze machine is meer dan alleen een handige tool, het is een betrouwbare partner op jouw landbouwgrond.

De VSS MTO-UCV6 is uitgerust met woelpoten die in twee posities kunnen worden versteld. Zo pas je gemakkelijk de werking van de machine aan op jouw specifieke omstandigheden. Bovendien zijn deze woelpoten voorzien van een breekboutbeveiliging, wat extra zekerheid geeft tijdens de werkzaamheden.

Met een vrije hoogte van 90cm onder de frame balk, heb je veel bewegingsruimte. Dat maakt deze voorzetwoeler extra functioneel in het gebruik. De machine is bovendien uitgerust met verlengde slijtplaten, waardoor deze voorzetwoeler een lange levensduur belooft.

De VSS MTO-UCV6 beschikt over een aftakas doorvoer en een mechanische hef met Cat III vanghaken. Ook de conditie van de slijtdelen is nog goed. Deze solide machine is dus nog in zeer nette staat.

Inruil en vervoer van de VSS MTO-UCV6 zijn mogelijk, dus weet je verzekerd van een soepele overgang. Neem een kijkje en laat je overtuigen door de kracht en betrouwbaarheid van de VSS MTO-UCV6 voorzetwoeler.

Vergelijkbare machines