Deutz-Fahr 5125 GS

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bergtrac

Industrieweg 1
6651 KR Druten

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDeutz-Fahr
Model5125 GS
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Zoek je topkwaliteit en uitstekende comfort in een tractor? Dan is deze gloednieuwe Deutz-Fahr 5125 GS precies wat je nodig hebt. Deze tractor is uitgerust met airconditioning voor een comfortabele ervaring, ongeacht het weer buiten.

De motor draait soepel met een 60/60 bak en het machine beschikt over een elektrische hef voor gemakkelijk tillen en verplaatsen. Het inbegrepen 3DW-ventiel zorgt voor optimale controle en efficiëntie bij alle werkzaamheden.

De sterke Mitas banden size 540/65R38 en 440/65R28 garanderen dat de tractor grip blijft houden, ongeacht de ondergrond. Daarnaast is er een stop & go systeem aanwezig, waardoor je de machine met gemak kan laten stoppen en starten, wat bijdraagt aan de veiligheid.

De tractor heeft LED werkverlichting, wat zorgt voor helder licht in de donkere uren. Met een bijhorend kenteken is deze tractor volledig klaar om aan het werk te gaan.

In deze Deutz-Fahr 5125 GS combineer je betrouwbaarheid en comfort voor een soepele werkervaring. Betrouwbare prestaties, alle gewenste extra's en innovatieve technologie, deze tractor heeft het allemaal.

Vergelijkbare machines