• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Deutz-Fahr 6140.4 TTV

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bergtrac

Industrieweg 1
6651 KR Druten

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDeutz-Fahr
Model6140.4 TTV
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de Deutz-Fahr 6140.4 TTV. Een nieuw model uit 2023, deze tractor biedt je een eersteklas rijervaring met zijn moderne Maxivision2 cabine. Wil je de controle volledig in handen hebben? Dat kan met de geïntegreerde I-monitor.

Bovendien beschikt deze machine over een robuuste 4 T aftakas en zes buiten werkende ventielen (1V/5A) om al je taken moeiteloos uit te voeren. Koppel je aanhangers met gemak aan met behulp van de korte lijsten trekhaak en kipperknobbel, en benut de luchtremventiel en het hydraulische aanhangerremventiel voor veiligheid en controle.

Met bandenmaten 600/65R38+540/65R24 is de Deutz-Fahr 6140.4 TTV perfect uitgerust om alle condities aan te kunnen. De tractor is ook GPS-voorbereid, dus je bent altijd klaar voor precisiewerk. En zelfs bij donker hoef je je werkzaamheden niet te stoppen, dankzij de LED werkverlichting.

De Deutz-Fahr 6140.4 TTV tractor is een combinatie van kracht, betrouwbaarheid en innovatie, ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Profiteer van de geavanceerde technologie en bekijk deze machine vandaag nog.

Vergelijkbare machines