• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Deutz-Fahr M610 Profiline

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

5.376 uur

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bergtrac

Industrieweg 1
6651 KR Druten

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDeutz-Fahr
ModelM610 Profiline
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Draaiuren5.376 uur
KentekenTSK-06-B

Omschrijving

Ontdek de Deutz-Fahr M610 Profiline: de betrouwbare tractor die nieuwe standaarden stelt in de landbouw. Deze nette trekker uit 2008, met 5376 uur op de teller, biedt uitzonderlijke prestaties en veelzijdigheid.

De tractor is uitgerust met een geveerde vooras voor een betere rijkwaliteit en comfort, en heeft een kruipgang voor extra lage snelheden. Met de vier dubbelwerkende ventielen heeft deze machine nog meer veelzijdigheid en functionaliteit om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Bovendien is de tractor uitgerust met een Powerbeyond-aansluiting, een lucht- en hydrauliek aanhanger remventiel. De combinatie van 'power beyond' en hydraulische bediening zorgt ervoor dat je met gemak zwaardere belastingen en complexe werktuigen kunt hanteren.

De tractor bezit over een fronthef met PTO voor extra veelzijdigheid in werkzaamheden en aandrijvingsmogelijkheden. De banden zijn in goede staat, de voorbanden zijn 95% en de achterbanden nog 50%.

Al deze krachtige kenmerken maken de Deutz-Fahr M610 Profiline een slimme keuze voor serieuze agrarische taken. Zakelijk, maar krachtig - dit is een tractor die je kunt vertrouwen. Overweeg eens om deze duurzame en betrouwbare tractor aan je machinepark toe te voegen. Je zult het verschil echt voelen.