• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Schaeff TL80 shovel BJ 2023 (Yanmar V80)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

295 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSchaeff
ModelTL80 shovel BJ 2023 (Yanmar V80)
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren295 uur

Omschrijving

Maak kennis met de Schaeff TL80 (Yanmar V80), een uiterst robuuste en betrouwbare wiellader van topkwaliteit. Dit is een DEMO-model uit 2023, met slechts 295 bedrijfsuren, wat maakt dat de machine in absolutie nieuwstaat verkeert. De krachtige motor, met een vermogen van maar liefst 61pk, levert volop vermogen voor alle denkbare werkzaamheden.

Dit model is volledig straatlegaal en klaar om te gebruiken, dankzij het Nederlandse kenteken. De wiellader heeft een topsnelheid van ruim 36 km/u en een indrukwekkend hefvermogen van 3370kg. Met zijn compacte afmetingen (hoogte van 2.64cm en breedte 1.78cm) is deze machine bovendien geschikt voor werk op plekken waar de ruimte beperkt is.

Comfort en gebruiksgemak staan centraal in de ontwerpeisen van de Schaeff TL80. De cabine is voorzien van verwarming, ideaal voor de koudere dagen. De hydraulische wissel en extra hydraulische functie maken het eenvoudig om te schakelen tussen verschillende taken. Daarnaast wordt deze machine geleverd met vorken en een grondbak, zodat je meteen aan de slag kunt.

Inruil en levering behoren tot de mogelijkheden. En heb je overwogen om te leasen in plaats van te huren? Dit is mogelijk voor ondernemers in Nederland en België. Aarzel niet om een offerte aan te vragen. Met lease-opties van 60 tot 84 maanden vinden we zeker een oplossing die bij jouw bedrijf past.

Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en kracht van de Schaeff TL80 (Yanmar V80), en ervaar hoe deze machine een grote bijdrage kan leveren aan je werk.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4900 kg

Vergelijkbare machines