• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson ET90 rupsgraafmachine NIEUW €1335 LEASE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelET90 rupsgraafmachine NIEUW €1335 LEASE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de Wacker Neuson ET90, de rupsgraafmachine die niet alleen je werk eenvoudiger maakt, maar ook je productiviteit verhoogt. Deze minigraver, gloednieuw en direct uit voorraad leverbaar, is jouw betrouwbare partner voor veelzijdige graafwerkzaamheden.

De machine is geproduceerd in 2024 en heeft een indrukwekkend gewicht van 9050 kg. De compacte afmetingen met een breedte van 225 cm, hoogte van 257 cm en lengte van 710 cm, maken deze graafmachine ideaal voor verschillende toepassingen.

Het is aangedreven door een 4-cilinder, 75 pk motor die voldoet aan de STAGE 5-emissienormen. Dit zorgt voor optimale prestaties, terwijl de impact op het milieu minimaal blijft.

De geavanceerde cabine is uitgerust met zowel verwarming als airconditioning voor maximaal comfort tijdens werkuren. De ingebouwde camera en werkverlichting zorgen voor uitstekend zicht, wat de veiligheid en nauwkeurigheid van het graafwerk verhoogt.

De Wacker Neuson ET90 is ontworpen met tweerij snelheden en een sloop-sorteer functie, waardoor het aanpassen van instellingen en het uitvoeren van verschillende taken moeiteloos verloopt. Daarnaast wordt het geleverd met een hydraulische snelwissel en drie bakken.

De machine is beschikbaar voor gratis levering in heel Nederland en België. En voor ondernemers bieden we interessante lease mogelijkheden aan. Zo kan deze krachtige, efficiënte en comfortabele Wacker Neuson ET90 rupsgraafmachine deel uitmaken van jouw werkvloot.

Mis deze kans niet, neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht9050 kg

Vergelijkbare machines