• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant G1500 X-TRA kniklader NIEUW €455 LEASE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelG1500 X-TRA kniklader NIEUW €455 LEASE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de betrouwbare en efficiënte Giant G1500 X-TRA kniklader, nieuw en direct uit voorraad leverbaar. Als officiële tobroco Giant dealer, bieden wij je de beste kwaliteit machines, inclusief dit opvallende voertuig.

De G1500 X-TRA is perfect voor gebruik in de wegenbouw, met een kentekenplaat en weg-specificaties voor Nederland, waardoor rijden van werkplek naar werkplek eenvoudig is. De veiligheid wordt verder gewaarborgd door een ROPS-rolbeugel en heldere verlichting, waaronder een werklamp op de hefarm.

De machine wordt aangedreven door een standaard rijsnelheid van 0-12 km/h, waardoor je vlot en efficiënt kunt werken. De bandenmaat 26x12.00-12 SKID en het Giant standaard aanspan met hydraulische vergrendeling zorgen voor een goede grip en stabiliteit.

De lader wordt compleet geleverd met een dubbelwerkende hydraulische functie op de hefarm, mechanisch bediend, en inclusief grondbak van 1.2 m en vorken, klaar om de klus te klaren.

De G1500 X-TRA is ontworpen voor je gemak. Zijspiegels en sleepkoppeling helpen bij manoeuvreren in krappe ruimtes, terwijl het onderhoud eenvoudig is dankzij de gemakkelijk bereikbare componenten.

Voor meer gedetailleerde specificaties en een hefdiagram van de G1500 X-TRA, bezoek de officiële Tobroco-Giant website.

Laat de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de Giant G1500 X-TRA kniklader jouw volgende project ondersteunen. Leasing is beschikbaar voor ondernemers uit België en Nederland. Stuur ons je bedrijfsnaam en KVK nr (voor België je BTW nr) voor een offerte op maat.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1550 kg